Értesítés új adatvédelmi rendelet kapcsán 2018.05.25

​Tisztelt Gyűjtőink, Vásárlóink !

Önök kb ​fél-​, negyed​​évente kapnak híreket, ajánlókat a Pastinszky Antikváriumtól, amelyekben általában adatváltozásról, online árverésekről, alkalmi ajánlójegyzékünkről tájékoztatjuk Önöket elektronikus levél formájában.
2018.05.25-én lépett hatályba az Európai Unió által kiadott – a természetes személyek személyes adatvédelméről szóló – Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely az adatvédelmi és adatkezelési szabályok frissülését, korszerűsítését szolgálja.​ ​Természetesen Antikváriumunk is szeretne eleget tenni a jogszabály előírásainak, szükségünk van az Ön beleegyezésére, hogy a korábban megadott e-mail címekre híreinkről, ajánlatainkról továbbra is tájékoztatást küldhessünk.

NINCS TEENDŐJE akkor, ha Ön hozzájárul ahhoz, hogy az adatbázisunkban szereplő adatai (név és e-mail cím) közvetítésével továbbra is tájékoztassuk.
Amennyiben a továbbiakban NEM kíván tőlünk hírlevelet kapni, most is, és eddig is a “leiratkozom” szó elküldésével megteheti.
Személyes adatait (név, e-mail cím, képviselt szervezet nevét) továbbra sem adjuk át harmadik félnek.

Online boltunkban történt vásárláskor, a Vatera adatvédelmi és kezelési szabályzata érvényes.
Online boltunk: a www.vatera.hu internetes aukciós oldalon működik, melyre ingyenesen regisztrálhat.
Vatera boltunk elérhető közvetlenül innen: http://bit.ly/2m5fIyj

Amennyiben elégedett kínálatunkkal, kérjük, használja a termékfigyelőt (vaterán, a tételünk képe alatti zöld mezőben található), így minden újonnan feltöltött anyagunkról drótpostán értesítést kaphat. Köszönjük együttműködését és kívánunk​ további​ jó böngészést online boltunkban! ​:)​

Üdvözlettel;
Kecskésné Pastinszky Krisztina, antikvárius

email: pastinszkyvatera@gmail.com
mobil: 06 30 9512694
honlap: www.pastinszkyantikvarium.hu
​facebook: www.facebook.com/pastinszkyantikvarium

Kép forrása: castellum.do